Grab your tickets and your suitcas(es)Bali 2022

Da var endelig pandemien over, og billettene som var kjøpt i oktober 2021 kunne endelig bli brukt. Vi grabbet billettene og vi grabbet koffertene , og kl 0400 den 23/6 bar det ut til Sola Flyplass.

Litt bagasje kan man vel trygt si?

Vi fikk sjekket inn all bagasjen, hadde litt vel mange kolli med oss, med siden vi var 4 stk, og halvparten var til veldedighet så gikk det helt fint. Vi kom oss gjennom security på null komma ingenting og så litt tax free før besøk i lounge 1/3 ilø av utreisen. Fikk oss litt lett frokost og kaffi, så ombord i KLM sin Embraer 190 ned til Amsterdam.

Like etter avgang kom kapteinen på høyttaleren og skremte oss litt. Septiktankene var 75% fulle da vi stod ved gate, men pga streiken var det få teknikere på jobb. Han valgte derfor å ta av uten å tømme tankene. Men etter 5 min var de helt fulle og toalettene måtte stenges. Takk gud for at flyturen er kort, hvis ikke måtte vi nok snudd.

Her vår Embraer, reg nr PH-EZY

Vi landet på Polderbaan, 18R, og takset bort til B-gates. Derfra var det en 15 minutters spasertur før vi kom til passkontrollen. Gikk inn i automatkøen, og når de åpnet alle automatene gikk det radig unna. Kom oss opp i Aspire Lounge 41 hvor Singapore Airlines har et eget dedikert område. Deilig, for resten av loungen var smekkfull. Slappet av der et par timer før vi tuslet bort til Gate G3 hvor denne damen stod klar til å fly oss til Singapore.

Airbus A350-941 med reg nr 9V-SMO.

Vi kom oss raskt ombord og fant oss til rette i setene. Kånemor og meg har fløyet med disse setene før, men for gutta var det første gang. Skal ikke utbrodere for mye, men 12 timer går som en drøm, servicen er upåklagelig, måltidene likeså. Komforten er enorm, og gjennom Kris World har man mer enn nok underholdning underveis. Man lander rett og slett før man får sukk for seg. Her noen bilder fra turen.

Forretten før forretten (?) , jeg er ikke så veldig bevandret på fine restauranter……. Men først satay med peanøttsaus og sjampis. Så rekesalat og mer sjampis. Så hovedrett før dessert, og til slutt ost og frukt. Og litt mer sjampis. Mett dått enno
Full strekk, mer enn nok benplass. Bamsen passer på øllen min, og kartet ruller på skjermen.
Ståle, Wenche og Marius på plass. Ørjan er fotografen her. Sinnsykt god plass og komfort her. Drøssevis av innstillinger på setet, og full, flat seng om ønskelig.

Kom oss til Singapore og landet på Changi kl 0559. Her bar det rett opp i Silver Kris Lounge, nyåpnet rett rundt juletider. Ble et par timer her også, med avslapping, lading av diverse duppeditter og litt påfyll av føde. Planen var å ta Skytrain gjennom Jewel, men det toget gikk jo , eller ikke. Av en eller annen grunn var det ingen avganger denne dagen… Men sommerfuglhagen fikk vi da besøkt 👍

Her utenfor Silver Kris Lounge på T3, Changi.

Klar for siste etappe ned til Bali og vi ruslet ned til gate B10 på Terminal 3 der Singapore sin B787-10, 9V-SCL stod klar til å ta oss videre. Kom oss kjapt og greit ned til Bali. Gikk veldig raskt igjennom de første sjekkpunktene, så litt lenger tid ved passkontroll og av alle ting, enda lenger å vente på bagasjen selv om denne var merket «priority»

Kom oss til slutt igjennom tollen, og på utsiden møtte vi endelig Ketut igjen. Sammen klarte vi faktisk å stappe all bagasjen baki bilen, og vi kjørte opp til Amed, en ca 3,5 timer i bil. Kjente at vi var slitne etterhvert, har vært på reisefot i ca 30 timer nå. Kom oss ned til Amed og fant villaen vår hvor Wayan og co tok i mot oss med deilige velkomstdrinker. Tok en kjapp lunsj før Ketut fikk med halvparten av det vi hadde med av kosedyr og klær nedover. Så ble det tidlig natta på oss alle etterhvert…..

Boeing 787-10, Dreamliner, 9V-SCL
Villa Agung
Fin velkomsthilsen 🙏🏼

Leave a comment